Overzicht Chirojaar 2020-2021

Dit Chirojaar zullen er een aantal aanpassingen gebeuren. Hieronder even een overzicht:

AANMELDINGEN: je zal je kind elke maand moeten aanmelden via de site voor de werkingen waarop ze wilt komen. Let op! Doe dit steeds zeker op tijd en dus VOOR de maand effectief begint. (Aanmeldingen staan apart van de inschrijvingen, je zal je dochter dus nog apart moeten in schrijven ook via de site).

AFHAAL EN OPHAAL: De Pinkeltjes worden om 13u55 op de oprit van de Chiro verwacht bij het afzetten aan de Chiro, voor het ophalen is het juist hetzelfde en dus terug op de oprit van de Chiro.

De Speelclub wordt om 13u55 aan het bruggetje in het duvelsdammetje verwacht, en je kan ze hier ook terug komen ophalen om 17u.

De Kwiks worden om 13u55 aan het kerkplein verwacht, van daaruit zullen ze met de fiets in de hand naar de Chiro komen. De Kwiks zullen ook telkens op het einde van de werking aan het kerkplein terug vertrekken.

De oudere groepen worden elke zondag aan de poldervrienden verwacht. We zouden willen vragen dat ze zeker hun mondmasker opzetten bij aankomst en vertrek.

EXTRA: Om zeker “Coronaproof” werkingen te kunnen geven willen we zeker vragen dat iedereen aangepaste kledij aandoet. We zullen dit jaar heel veel buiten spelen, ook bij slecht weer! Verder zouden we willen vragen dat elk lid een gevulde DRINKBUS mee zou willen nemen naar de Chiro.