Tiptiens

Allerliefste tiptiens,

Jullie hebben geluk want dit jaar zijn wij, Lien, Anna en Lisbeth, jullie leidsters! We zullen ons even kort voorstellen maar jullie zullen ons door het jaar zeker nog beter leren kennen!

Hey! Ik ben Lisbeth en ben 20 jaar oud. Ik begin nu aan mijn vierde jaar als leidster in de Chiro. Ik studeer beeldende vormgeving in Gent en mijn hobby’s zijn volleybal en natuurlijk Chiro! Je kan mij ook terugvinden bij de Pizza hut in Burcht waar ik lekker pizza’s maak. Thuis kan je mijn twee broers vinden en mijn hond loopt er ook ergens rond. Samen maken we er een gezellige boel van dit jaar!

Hey! Ik ben Anna en dit is mijn vierde jaar als leidster! Wanneer ik niet op de chiro ben, amuseer ik me vooral met muziek en mijn vriendinnen. Daarnaast ga ik ook wandelen met mijn hond, Walter. En heb ik ook een kat Floki. Dit jaar doe ik mijn 2e jaar Maatschappelijk werk in Antwerpen Hopelijk weten jullie nu al een beetje meer over mij, de rest volgt nog wel!

Hey! Mijn naam is Lien. Ik ben 22 jaar en studeer psychologie in Gent. Ik heb een oudere zus Eva, die aan het genieten is van het weer in Zuid-Afrika. Mijn allergrootste hobby is de Chiro. Daarnaast zwem ik graag en kan je mij met vriendinnen wel eens vinden in den djem! Dit is mijn vijfde jaar als leidster en heb er mega veel zin in om er een bangelijk jaar van te maken!

Vele groetjes!

De Tip-tiensleiding