Tiptiens

Allerliefste tiptiens,

Jullie hebben geluk want dit jaar zijn wij, Kato, Elise en Eline, jullie leidsters! We zullen ons even kort voorstellen maar jullie zullen ons door het jaar zeker nog beter leren kennen!

Hey liefste tiptiens! Ik ben Elise en ik ben 21 jaar oud. Je kan mij vinden in de Vlaamse-gaailaan 17. Ik heb 1 jongere broer Stijn en ben thuis de oudste (en dus ook de wijste ;). Ik start dit jaar aan mijn master Kinesitherapie op de UAntwerpen. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met de volleybal (samen met een paar andere leidsters) en niet te vergeten: DE CHIRO! Bovendien is dit mijn 5de en ook laatste jaar dat ik leiding geef #wenen. Dus laten we er dit jaar een knaller van een chirojaar van maken!! Hopelijk hebben jullie er evenveel zin in als mij! Tot zondag!!

Dag liefste tip-tiens! Om aan mijn 15e jaar in de Chiro te beginnen ben ik super enthousiast om dat met jullie te mogen doen! 😉 Dit is het derde jaar dat ik leiding geef in de beste Chiro van het land en omdat wij de beste zijn, geven we er een ferme lap op! Ik verjaar 14 november en word dit jaar 20. Ik start nu mijn derde jaar kinesitherapie op de universiteit in Gent en heb een broer Lars die ook elke zondag op het plein van de jongenschiro ronddwarrelt. In de week loop ik wel eens rond in de sporthal van Melsele waar ik volleybal speel en op zondag natuurlijk op de Chiro. Ik kijk er enorm naar uit samen met een toppers van een mede-leiding!! Tot zondag!

Hallooo! Ik ben Eline en dit is mijn vijfde jaar als leidster. Ik ben 21 jaar oud, ik heb een zus Fien die jullie als leidster bij de speelclub kunnen vinden en ook heb ik nog 2 katten Gaston en Cyriel. In de week ga ik naar school in Antwerpen waar ik verpleegkunde studeer. In mijn vrije tijd spreek ik af met mijn vriendinnen en ga ik het allerliefste naar de Chiro! Ik heb er zin in!! :))

Vele groetjes!

De Tip-tiensleiding