Tiptiens

Allerliefste tiptiens,

Jullie hebben geluk want dit jaar zijn wij, Joke, Femke en Charlotte, jullie leidsters!

Heyhoi ik ben Joke, ik ben 18 jaar en studeer orthopedagogie in Antwerpen. Dit is mijn tweede jaar als Chiro leidster. Ik heb nog een oudere zus Tine, die is net uit de Chiro.  Ik speel volleybal bij Asterix-avo en spreek graag af met vrienden. Ik heb alvast super veel zin in het chirojaar!

Goeiedag!
Aangezien jullie dit jaar met met mij opgescheept zitten, zal ik mij misschien even snel voorstellen.
Ik ben Femke, word op 2 oktober 21 jaar en dit is mijn 4de jaar leiding. In het weekend woon ik samen met mijn ouders, broer, mijn 2 hondjes, Bonnie en Clyde, en een paar honderd duiven op de Grote Baan in Melsele. In de week kan je mij in de straten van Gent terugvinden waar ik geneeskunde studeer. Naast de chiro op zondag vind ik het leuk om mij bezig te houden met sporten, tekenen, boeken lezen, fotografie en uren verspillen aan het afscrollen van netflix opzoek naar nieuwe leuke series of films (de voordelen van keuzestress). Ik hoop dat jullie er een beetje zin in hebben, want ik ben allesinds klaar om er een lap op te geven! Heel veel lieve groetjes en hopelijk tot snel! Xx

Hey hey lieve Tiptiens!
Ik ben Charlotte en ik ben bijna 19 jaar. Dit is mijn tweede jaar als leiding en ik kan niet wachten om er samen met jullie een fantastisch jaar van te maken! Ik woon in Melsele, maar als je me daar niet kan vinden zit ik waarschijnlijk in Gent waar ik biomedische laboratoriumtechnologie studeer. In mijn vrije tijd probeer ik een beetje sportief te zijn door bijvoorbeeld eens te gaan lopen. Ik kijk al uit naar alle leuke momenten die we samen gaan beleven dit jaar!

Vele groetjes!
De Tip-tiensleiding