Tiptiens

Dag tiptiensssss

Jullie leiding voor dit jaar is Jana, Eveline en Lobke.

Hoi hoi,

Ik ben Jana en dit is ondertusen al mijn 2de jaar als leiding in de Chiro en ik heb er super veel zin om om er met jullie (nog eens) een super tof jaar van te maken! Ik studeer industrieel productontwerp in het veel te verre Kortrijk en zit daar dus ook op kot. Ik heb een broer en een zus die allebei al een pakje ouder zijn, mijn zus heeft zelfs al een baby! Daarnaast heb ik ook massaal veel huisdieren: een hond, kat, varken, kippen, en konijnen . Da was het zo een beetje šŸ˜‰

TotĀ opĀ deĀ werking!

 

Hallooo tiptiensss

Ik ben Eveline, 19 jaar en dit is mijn tweede jaar als leiding. Ik ben geboren en getogen in Melsele en ik zit al vele jaren in de Chiro. Verder heb ik 1 jongere zus en een aantal huisdieren zoals een hond en een aantal vogeltjes. Mijn papa heeft als hobby een kleine boerderij. Zo heb ik dus ook koeien, paarden en kippen thuis staan. Ik kijk er naar uit om samen met jullie een super tof jaar van te maken!!!

Groetjes Eveline :))

 

Hallo ik ben Lobke.
Ik ben tweede jaar leiding, ik draag graag petjes. Ik ga graag naar de zee en hou van schelpen. Ik zit op kot in Gent en studeer textieltechnologie. Ik ben stiekem veggie maar niemand weet dit :0. Ik kijk er naar uit om deze kleine draakjes onder mijn hoede te houden!!

Groetjes Lobkeeeu