Afdelingen

De jongsten (eerste en tweede leerjaar) zijn welkom bij de Pinkeltjes.
Deze paarse bende zet hun eerste stapjes in de kei coole chirowereld vol lachen, knutselen, plezier maken en gek doen. Iedereen hoort erbij!

Speelclubber ben je vanaf de leeftijd van acht jaar tot de leeftijd van tien jaar (derde en vierde leerjaar). Hun kleur is geel. Op zondag vind je bij ons geen speelclubbers, alleen bosberen en chocoprinsessen. Ze ravotten er op los in het sprookjesbos en ze trekken er op uit met een kartonnen brandweerspuit! Pret verzekerd bij de speelclub!

Kwik ben je van je tien jaar tot je twaalf jaar.
Ze ravotten zich te pletter, trekken er op uit met hun fiets, en lopen zich de ziel uit hun lijf tijdens het mega stratego bosspel. Ze zien het leven door een knal groene bril …

De Tippers zijn meiden van 12 tot 14 jaar.
Ze zijn heel boeiend en vermoeiend, vallen mee maar zelden stil. Ze zoeken actie en reactie, vallen op maar zelden uit. Deze actieve rode groep is een echte aanrader, maar even in ’t lokaal om te ‘tetteren’ over een of ander idool of om de laatste stand van zaken in showbizzland te bespreken hoort er bij de tippers ook bij.

Erbij horen is hetgeen waar de Tiptiens zich vooral mee bezig houden.
Als jongere van 14 tot 16 jaar is dat niet abnormaal. Ze zijn soms niet te vinden om actief bezig te zijn en hele namiddag in de zetel wat te vertellen én soms op te scheppen tegen elkaar. Toch komt bij deze blauwe bende vaak genoeg het kind naar boven bij de knotsgekke spelletjes die ze spelen. Hun kleur is blauw!

Zij hebben een leeftijd van 16 tot 18 jaar. Het samenhorigheidsgevoel binnen hun groep is enorm groot. Ze werken graag met de hele groep aan een project waar ze achteraf veel plezier van kunnen hebben. (het maken van een eigen film, hun lokaal herinrichten, werken voor hun eigen fuif,…) De oranje Aspi’s nemen het er goed van, en wisselen hevige spelen af met stevige babbels in hun gezellige lokaal. Aspi zijn is ambiance verzekerd, aspi zijn dat ben je 7 op 7 en aspi zijn, is voor de meeste de kers op de Chirotaart.