Kwiks

Hallo  kwiks!

Wij zijn Fré, Kato en Rune en zullen snel een beetje informatie geven zodat iedereen een op de hoogte is.

Hey, ik ben Frédérique en ik geef dit jaar mijn tweede jaar leiding. Sommige kennen mij misschien al van vorig jaar, want toen stond ik over de speelclub. Ik heb 1 zus en een hondje met wie ik in Melsele woon. Ik ga naar mijn tweede jaar Toegepaste Economische Wetenschappen op de Universiteit van Antwerpen, maar maak elke zondag vrij om mij te amuseren met de kwiks!

Hoihoi! Mijn naam is Kato en dit is het tweede jaar dat ik leiding geef. Ik verjaar 14 november en word dit jaar 19. Ik start nu mijn tweede jaar kinesitherapie op de universiteit in Gent. Thuis heb ik een oudere broer Lars en vele huisdieren rondlopen. Elke zondag vind je me op de Chiro en andere dagen op de volleybal bij AVO Melsele. Ik kijk er enorm naar uit om mij iedere zondag te amuseren met jullie!!

Hallo! Ik ben Rune en dit is mijn 2e jaar leiding. Ik ben 19 jaar en zit al vanaf de pinkeltjes in de chiro, dit is dus mijn 14e jaar. Ik woon samen met mijn ouders, jongere zus, kat en 2 cavia’s in Melsele. Ik studeer biomedische wetenschappen in Gent. Ik kijk al uit naar dit chiro jaar,  want we gaan veel plezier maken hé! Tot zondag!

Vele groetjes,

De Kwiksleiding