Kwiks

Hallokes kwiks!

Dit jaar zijn wij, Fien, Flor, Kaat en Lisa, jullie leidsters, joepieee!! We zullen ons even kort voorstellen maar jullie zullen ons door het jaar zeker nog beter leren kennen!

Hallo kwiks!
Mijn naam is Fien, ik ben 19 jaar oud. Dit jaar is mijn 2e jaar leiding als leiding en ik heb er superveel zin in! Je kan me altijd vinden in het mooie Melsele samen met mijn zus Eline en mijn 2 katten Gaston en Frikkie. Naast de Chiro studeer ik natuurlijk ook nog, ik begin dit jaar aan een nieuwe richting namelijk orthopedagogie op KdG. In de zomer kan je me ook vinden op het VP, waarvan sommige mij misschien al kennen. Ik kijk er enorm hard naar uit om er samen met jullie een fantastisch leuk jaar van te maken!
Tot zondag!! :))

Heyhoi
Ik ben Flor. Dit is mijn eerste jaar leiding!! Joepieee ;))
Ik heb er heel veel zin in om samen met de anderen er een mega jaar van te maken!
In mijn vrije tijd doe ik Chiro, zang en toneel. In de zomer kan je me ook altijd vinden op het Vp! In het weekend spreek ik graag eens af met mijn vrienden en vriendinnen in Jh Djem. Ik ben 18 jaar en start dit jaar in de richting Film, tv en video op Narafi in het o zo verre Vorst! Ik ga dus op kot en ga mijn zus Siel en mijn katten Frits en Roos dus enorm hard missen!! Ik kijk heel hard uit naar het Chiro jaar! We maken er een knaller van!!
Xx Flor

Heyy!
Ik ben Kaat en ik ben bijna 18 jaar. Dit is mijn eerste jaar als leidster en ik heb er heel veel zin in! Ik studeer voor leerkracht lager onderwijs op Odisee. Ik woon in Melsele samen met mijn broer en zus. Ook heb ik nog een kat Frits, 2 kippen, 3 cavia’s en een vis. In mijn vrije tijd teken ik veel of spreek ik af met vriendinnen. Ik kijk er enorm naar uit om er samen met jullie een super leuk jaar van te maken!

Hey!
Ik ben Lisa en dit is mijn eerste jaar als leidster, spannend! Wanneer ik niet op de chiro ben, amuseer ik me vooral met mijn vriendinnen.  Ik studeer 7 VHO in sint-carolus en ik heb een zus Ella en een  broer Renzo die je ook in de Chiro kan vinden. Ik heb er super veel zin in ! Hopelijk jullie ook ! 🙂

Vele groetjes,
De Kwiksleiding