Kwiks

Goeiedagg kwiks

Ook dit jaar hebben jullie weer 4 topleidsters voor jullie klaar staan. Emma, Fien B, Joke en Lobke gaan er onvergetelijk jaar van maken!

 

Heyhoi liefste kwiks

Ik ben Emma en ben dit jaar jullie leidster, joepie!! Dit is mijn tweede jaar als leiding en ik kijk er enorm naar uit, om samen met deze super leuke mede-leiding, jullie een fantastisch Chirojaar te bezorgen!!! In mijn vrije tijd kan je mij vooral vinden op de Chiro en anders op de volleybal. Ik ben 18 jaar en vier mijn verjaardag op 23 december. Ook woon ik al mijn hele leven in Melsele samen met mijn zus Janne en mijn kat Mali. Doorheen de week ben ik vaak in Gent, want daar studeer ik Marketing. Ik hoop dat jullie mij nu al wat beter kennen!

Tot zondag!!

 

Heyhoi

Ik ben Joke en ik ben 20 jaar. Dit jaar begin ik mijn derde jaar als Chiroleidster . Ik heb 1 zus en geen huisdieren (spijtig genoeg :(). Mijn hobby’s zijn volleybal bij asterix avo, fitness en Chiro natuurlijk.  Mijn lievelingseten is pasta, dit zou ik elke dag kunnen eten! Ik woon in Melsele en studeer orthopedagogie in Antwerpen. In mijn vrije tijd ben ik vaak bij mijn vriendinnen en bij mijn boyfriend. Ik kijk super hard uit naar dit nieuwe Chirojaar met een super toffe groep!

We maken er een knaller van!

 

Heyhoi

Ik ben jullie leiding Fien. We gaan er dit jaar samen echt een leuk jaar van maken. Tijdens de week kan je me steeds in gent vinden waar ik geneeskunde studeer. Jullie mogen dus met al jullie pijntjes naar mij komen. Als ik in Melsele ben zal je me waarschijnlijk op de chiro of op de volleybal vinden. Ik heb 2 zussen en een poesje Billie!

Ik heb er mega veel zin in

 

Hallo!

Ik ben Lobke en dit is mijn eerste jaar leiding! Ik ga dit jaar ook voor het eerst naar de hogenschool waar ik Textiel Wetenschappen en Technieken ga volgen. Ik vind het super spannend om leiding te zijn en kijk er heel hard naar uit!

Tot zondag!