Belangrijke info start Chirojaar 2020-2021

Beste ouders

Op 6 september gaat het nieuwe Chirojaar van start, joepie! Door corona zal ook dit Chirojaar er een beetje anders uit zien, maar met de nodige aanpassingen zullen we er allemaal samen weer een jaar vol spel en plezier van kunnen maken.

Wat betekenen deze aanpassingen concreet? We gaan werken met een maandelijks aanmeldsysteem. Dit wil zeggen dat je maandelijks een mail van ons zal ontvangen met een link naar onze website. Via deze link kom je op een formulier terecht, waar je moet aanduiden op welke werkingen van die maand je dochter naar de Chiro zal komen.

Elke groep zal een eigen bubbel vormen. Om te verzekeren dat we de bubbel van 50 niet overschrijden, zal het aanmeldformulier zich automatisch afsluiten als het maximum aantal aanmeldingen per bubbel is bereikt. Wil je je dochter aanmelden, maar zijn de aanmeldingen voor de werking al afgesloten, zal je dochter dus jammer genoeg ook niet op zondag naar die werking kunnen komen. We vragen dus ook vriendelijk om je dochter enkel aan te melden voor de werkingen waar ze zeker aanwezig kan zijn, om onnodige lege plaatsen in de bubbels te vermijden.

De aanmeldingen voor september gaan maandag 31 augustus van start, en zullen openstaan tot 4 september. Concreet betekent dit dus dat je zal moeten aanduiden of je dochter 6, 13, 20 en 27 september al dan niet aanwezig zal zijn op de werking.

Ook de inschrijvingen zullen dit jaar een beetje anders verlopen. Deze zullen volledig via onze website verlopen (http://www.chiroieweko.be/), en gaan ook op 31 augustus van start, op 25 september worden ze weer afgesloten.

Om de aankomst op de Chiro zo vlot en veilig mogelijk te laten verlopen, gaan we werken met verschillende afspreekpunten. De Pinkels (1e-2e leerjaar) worden om 13.55u verwacht aan de oprit van de Chiro, de Speelclub (3e-4e leerjaar) om 13.55u aan het brugje halverwege het Duvelsdammeke, en de Kwiks (5e-6eleerjaar) om 13.55u aan het kerkplein, zij wandelen dan samen met hun leiding naar de Chiro. Voor de oudere groepen zullen de Chirowerkingen op een andere locatie doorgaan. Meer informatie volgt hier nog over.

Zit je nog met vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

Tot zondag!

De Leiding