Aspiranten

ASPIRANTEEUUHHHH

Dit jaren zitten jullie opgescheept met Sien, Ella en Hannah!

Hallooootjes,

Ik ben Sien en dit is mijn vierde jaar als Chiroleidster en ben heel blij dat ik dit jaar over jullie, de aspiranten, mag staan! Ik pendel doorheen de week tussen Melsele, Burcht en Gent. Ik begin dit jaar aan mijn master internationale politiek, heeeel spannend! Buiten de Chiro heb ik niet zo heel veel hobby’s, enkel dat ik al eens graag mee ga koken op VP kamp. Ik heb 1 broer en 1 kleine zus die jullie vanaf dit jaar ook in de Chiro kunnen spotten.

Voilà dit ben ik in het kort, tot zondag!

 

Hoi,

Ik ben Hannah en ben 21 jaar. Ik zit in mijn laatste jaar verpleegkunde en sta dus voor elk pijntje paraat! Verder heb ik 2 jongere broers Waldo en Mattis & ook nog 1 kat genaamd Boris. In mijn vrije tijd doe ik vooral leuke dingen met mijn vrienden of familie en in de zomer kan je me ook terugvinden op VP kamp als kookie.
Voilà, hierbij al een klein beetje meer info over mezelf maar je zal me vooral op de chiro beter leren kennen!

Groetjesss

 

Hallooooo

Ik ben Ella, een spring in het veld van 18 jaar. Ik heb 1 zus Lisa, die staat over de speelclub en nog 1 broer Renzo die in de jongenschiro zit. In de week kan je me vinden op mijn werk in Mechelen bij de broodbroeders. Daarnaast fitness ik regelmatig en ben ik elke zondag van 2 tot 5 te vinden op de Chiro. Ik heb alvast heel veel zin in het komende jaar!

Groetjes Ella