Aspiranten

ASPIRANTEEUUHHHH

Dit jaren zitten jullie opgescheept met Fien DB, Fien B en Lisa!

Goeiendagggg !

Ik ben Fien De Belie en ben 21 jaar oud. Dit is mijn 4e¬†jaar als leiding en ik heb er superveel zin in! Ik heb 1 zus Eline, die jullie waarschijnlijk wel kennen. Maar daarnaast heb ik ook nog een 7 kilo zware maar schattige kat, Gaston ūüėä. Naast de Chiro probeer ik regelmatig eens te sporten. In de winter kan je mij op het volleybalveld vinden samen met mijn lieftallige medeleiding. En in de zomer kan je mij op de koersfiets spotten in een tenue van WTC De Vonken! Natuurlijk moet er ook nog naar school gegaan worden. Ik begin dit jaar aan mijn 3e¬†jaar Orthopedagogie aan de KdG Hogeschool in Antwerpen. Ik kijk er heel hard naar uit om er samen met mijn medeleiding er voor jullie een onvergetelijk jaar van te maken! Tot zondag!

Groetjes Fien :))

Heyhoi

Ik ben jullie leiding Fien. Ik ben 20 zomers jong. We gaan er dit jaar samen echt een leuk jaar van maken. Tijdens de week kan je me steeds in gent vinden waar ik geneeskunde studeer. Jullie mogen dus met al jullie pijntjes naar mij komen. Als ik in Melsele ben zal je me waarschijnlijk op de chiro of op de volleybal vinden. Ik heb 2 zussen en een poesje Billie!

Ik heb er mega veel zin in

Doegdoeggggggg

Heyhoi aspiranten,

Ik ben Lisa Lenjou en dit is mijn derde jaar als leiding. Net zoals mijn broer Renzo en zus Ella ben ik 19 jaar. Mijn broer en zus kan je ook kennen van de Chiro want zij geven ook leiding. Als ik niet op de Chiro ben speel ik volleybal en spreek ik graag af met vriendinnen. Ik zit in mijn 2de jaar sociaal werk op AP hogeschool in Antwerpen. Ik heb heel veel zin in het nieuwe Chiro jaar en tot op de werking !

Groetjes Lisa.