Aspiranten

ASPIRANTEEEEEEUUUUUUH

Dit jaar zit je opgescheept met Tine (weeral 😉 ) en Loren! Op de namen zal je dus niet moeten oefenen… Laten we ons toch even voorstellen:

Helaba! Ik ben Tine en ik ben 20 jaar oud, op 11 februari word ik er 21, joepie!! Dat betekent dat dit mijn 4e jaar leiding is #shock. Ik heb wel heel veel zin in! Ik studeer Handelsingenieur aan de UA, ik speel volleybal  en ik heb een vriendje die soms ook wat tijd van mij krijgt ;). Ik heb ook nog een hondje Bassie en een broer die in de jongenschiro leiding is: Chiel. Je zal hem wel leren kennen doorheen het jaar ;). Ik heb er super veel zin in, want ik weet uit eigen ervaring dat de aspiranten dit jaar een topgroep zijn, stuk voor stuk ;). Doei! 

Hallo! Ik ben Loren en ik geef dit jaar mijn vierde jaar leiding. Ik heb een oudere broer, Seppe, en een jongere zus, Milly, zij kan je ook op de Chiro vinden. Ik zit in mijn derde jaar Taal- en Letterkunde aan de universiteit van Antwerpen. Dit jaar zal ik de Chiro even moeten missen, ik ga namelijk een semester in Lancaster studeren. Mijn hobbies zijn lezen, muziek luisteren, gezellig afspreken met vrienden, en natuurlijk de Chiro!  Uiteraard heb ik weer ontzettend veel zin in een fantastisch chirojaar, tot zondag!

Vele groetjes,

De Aspileiding