Speelclub

Dag speelclub!

Jullie leiding Lisa, Charlotte, Laura, Evenline en Laura staat al te popelen om er samen met jullie een kei leuk jaar van te maken. Maar voor dat moeten jullie jullie leiding wel goed kennen, dus hier vinden jullie al een kleine voorstelling.

 

Hey hey liefste speelclubbers!

Ik ben Charlotte, ik ben bijna 20 jaar en dit is mijn 3de jaar leiding. Ik studeer biowetenschappen aan de UGent. In mijn vrije tijd speel ik volleybal en ga ik graag op stap met mijn vriendinnen. Ik heb er heel veel zin in om er samen met jullie een fantastisch chirojaar van te maken!

Tot zondag!! 🙂

 

Hey speelclubbers

Ik ben dit jaar één van jullie nieuwe leiding dus zal ik mij even voorstellen.
Ik ben Eveline, 18 jaar en dit is mijn eerste jaar als leiding. Ik ben geboren en getogen in Melsele en ik zit al vele jaren in de Chiro. Naast de Chiro kan je mij ook vinden in de lokale turnvereniging waar ik les geef. Verder heb ik 1 jongere zus en een aantal huisdieren zoals een hond, kat en een aantal vogeltjes. Mijn papa heeft als hobby een kleine boerderij. Zo heb ik dus ook koeien, paarden en kippen thuis staan. Zo, hopelijk weten jullie nu iets meer over mij en gaan we er samen een super leuk chirojaar van maken!

Groetjes Eveline!

 

Heyhoii!!

Ik ben Laura Slock. Dit is mijn tweede jaar als leidster in de chiro en heb er onwijs veel zin in! :)) Ik studeer farmaceutische wetenschappen aan de UGent. Naast chiro speel ik ook nog gitaar. Ik heb geen broers of zussen maar thuis hebben we wel een schattig poesje genaamd Lizzie rondlopen. ;)) Zo, ik kijk er alvast super hard naar uit om er samen een heel tof chirojaar van te maken!!

 

Heyhoi speelclub,

Ik ben Lisa Lenjou en dit is mijn tweede jaar als leiding. Net zoals mijn broer Renzo en zus Ella ben ik 18 jaar. Mijn broer en zus kan je ook kennen van de Chiro want zij geven ook leiding. Als ik niet op de Chiro ben speel ik volleybal en spreek ik graag af met vriendinnen. Ik begin dit jaar ook te studeren op AP en ga hier Sociaal Werk volgen. Ik heb heel veel zin in het nieuwe Chiro jaar en tot op de werking !

Groetjes Lisa!

 

Heyhoi!

Ik ben Laura Van Mullem. (Jullie hebben dit jaar 2 leidsters die Laura heten… verwarrend.) Ik ben bijna 18 jaar en dit is mijn eerste jaar als leiding. Ik heb ook een zus, Lotte. Ik woon in het mooie Melsele maar in de week loop ik ook rond in Antwerpen waar ik orthopedagogie ga studeren. Ik eet super graag pasta en mijn lievelingskleuren zijn oranje, blauw en groen. Ik heb super veel zin het nieuwe chirojaar!

Tot zondag!