Speelclub

Hallo speelclub!

Elise, Tine,  Aurelie, Femke en Meredith zijn jullie leidsters voor dit jaar!

Heyy, met Meredith hier. Het kan zijn dat jullie mij nog niet kennen want het is mijn eerste jaartje als leidster. Of misschien heb je me al op het VP gezien. Ik ben 18 jaar oud en volg verzorging op Sint – Maarten. Heb ook nog 2 broers en voor de rest bestaat mijn familie nog uit 2 cavia’s en een kat (mutske), zo dit was al een kleine voorstelling en hopelijk tot zondag 😉

Hey! Mijn naam is Aurélie en ben 20 jaar oud. Thuis heb ik nog een oudere zus, een oudere broer en een hond rondlopen. Ik studeer Communicatiemanagement in Antwerpen, maar momenteel ben ik op Erasmus in Oslo. Mij zullen jullie dus pas zien in decemeber😊. Ik kijk alvast uit naar een leuk speelclubjaar!

Hallo! Ik ben Femke, ik ben bijna 19 jaar, want ik verjaar op 2 oktober. Ik studeer kinesitherapie en revalidatie in Gent, dus in de week kan je mij daar vinden. In het weekend woon ik samen met mijn ouders, 2 jaar oudere broer en mijn twee hondjes, Bonnie en Clyde, op de Grote Baan in Melsele. In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met dansen, tekenen, boeken lezen en chiro natuurlijk. Dit is mijn tweede jaar als leidster en ik heb er super veel zin in! Ik kijk al uit naar een jaar vol avontuur. Tot zondag!

Dag lieve speelclubbers, mijn naam is Tine en ik ben 20 jaar. Dit is mijn 4de jaar als leidster en 3de jaar als hoofdleider. Ik heb 1 kat wizie maar mijn lievelingsdieren zijn kippen. Ik studeer Rechtspraktijk in Antwerpen. Samen met veel andere leidsters speel ik volleybal bij AVO-Melsele. Voor de rest ga ik graag kijken naar de koers van mijn vriendje. Ik ben klaar om er samen een onvergetelijk jaar van te maken!

Hey! Ik ben Elise en ik ben 20 jaar oud. Je kan mij altijd vinden in de Vlaamse-gaailaan 17. Ik heb 1 jongere broer Stijn en ben thuis de oudste (en dus ook de wijste 😉 ). Ik start nu mijn derde jaar Kinesitherapie op de UAntwerpen. In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met de volleybal (samen met een paar andere leidsters) en niet te vergeten: DE CHIRO! Bovendien is dit mijn 4de jaar dat ik leiding geef! Hopelijk hebben jullie er even veel zin in als mij!

Vele groetjes!

De Speelclubleiding