Speelclub

Dag speelclub!

Jullie leiding Sam, Ella, Frie, Mila en Nienke staan al te popelen om er samen met jullie een kei leuk jaar van te maken. Maar voor dat moeten jullie jullie leiding wel goed kennen, dus hier vinden jullie al een kleine voorstelling.

Heyhoi iedereen!

Ik ben Sam, jullie leidster voor dit jaar, JOEPIE!!! Ik ben nu 19 jaar en word op 10 november 20. Dit jaar start ik mijn derde jaar als leiding en heb er super veel zin in! Ik zal mezelf even voorstellen: ik heb een super schattig katje (Lotje) en een schildpad (Champignon). Ik heb twee oudere zussen, Sien en Selma, en een jonger broertje Rufus. Mijn lievelingseten is pasta vongole en ik hou van de kleur roos. Door de week kan je me vinden in Gent waar ik journalistiek studeer. Ik zit daar ook op kot. Ik kijk er naar uit om samen met jullie er een suuuuupeeeer leuk jaar van te maken!

Tot zondag! Xxx

 

Hallooooo

Ik ben Ella, een spring in het veld van 19 jaar. Ik heb 1 zus Lisa, die staat over de aspiranten en nog 1 broer Renzo die in de jongenschiro zit. In de week kan je me vinden op mijn werk in Mechelen bij de broodbroeders, want ik bak heel graag broden en taarten! In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen. Ik heb alvast heel veel zin in het komende jaar!
Voor vragen kunnen jullie altijd bij mij terecht! 😉

Groetjes Ella

 

Heyy, Ik ben Frie. Ik ben leiding van de speelclub en dit is mijn eerste jaar als leiding. Ik ben 18 jaar en woon in Melsele. Ik heb een zus en een broer. Dit jaar ga ik Biomedische laboratoriumtechnologie studeren in Leuven. Op zondag ga ik natuurlijk naar de chiro. Ik heb super veel zin in het nieuwe chiro jaar!! Tot dan 🙂

 

Hallo liefste speelclubbb!

Ik ben Mila en dit is mijn eerste jaar als leiding.  Joepieee!!!  Ik ben 18 jaar en geboren en getogen in Melsele. Ook heb ik nog een jongere broer en zus. Naast de chiro kan je mij vaak in de sporthal vinden waar ik volleybal. Ik ga ook wel eens graag iets doen met mijn vriendinnen. Dit jaar ga ik kinesitherapie studeren in Antwerpen. Ik kijk er enorm naar uit om samen met jullie en mijn superleuke medeleidsters er een bangelijk jaar van te maken! Hopelijk zie ik jullie daar!

Groetjesss :))

 

Hey liefste speelclubbers!

Ik ben Nienke en dit is mijn eerste jaar als chiroleidster… super spannend dus! :)) Ik woon in Melsele samen met mijn ouders, jongere broer Sebbe en mijn super schattige poes Figo. Ik start dit jaar ook aan de studie vroedkunde op Kdg Hogeschool in Antwerpen. In mijn vrije tijd speel ik volleybal bij Asterix Avo en ga ik graag iets drinken met mijn vriendinnen. Ik kijk er keihard naar uit om er samen met mijn leuke medeleiding een top jaar van te maken!

Groetjes Nienke