Speelclub

Hallo speelclub!

Frédérique, Ella, Sam, Johanna en Fien zijn jullie leidsters voor dit jaar!

Heyyy chica’s!
Ik kan niet wachten om mijn vierde jaar leiding met jullie te starten! Ik ben 20 jaar en zit in mijn vierde jaar Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen. Ik doe volleybal en speel vaak met mijn hondje, Chica. Ik zal jullie jammer genoeg een half jaar moeten missen vermits ik op Erasmus ga, maar zal alles goed maken vanaf februari! 🙂 Ik ga proberen jullie niet te hard te missen maar kom terug met een portie gezonde energie om ons elke zondag te amuseren 🙂. Tot snel!
xoxo Frédérique

Hallo allemaal!
Mijn naam is Ella en ben en dit jaar is mijn  eerste jaar als leiding. Naast de chiro kan je me vinden op school, ik zit in mijn 7 de jaar bakkerij en hou dus van snoepen .
In mijn vrijetijd spreek ik graag af met mijn vriendinnen en zit ik op de tekenschool.
Gelukkig ben ik thuis niet alleen en heb ik nog een broer Renzo en een zus Lisa die je waarschijnlijk wel al hebt zien rondlopen.
Ik heb super veel zin!

Hey allemaal!
Ik ben Sam en wordt op 10 november 18 jaar. Het is mijn eerste jaar leiding en heb er alvast super veel zin in. Ik heb 2 zussen, Sien en Selma, en een jonger broertje Rufus. Ook heb ik nog een super schattige poes en een schildpad. Het is dus best een drukke bende bij ons thuis. In de week kan je me vinden in Gent waar ik geschiedenis studeer. Ik kijk er naar uit om er samen met jullie een leuk jaar van de te maken!

Hey, Johanna hier!
Ik ben 19 jaar oud en verjaar op 27 juni. Ik heb 1 broer Michiel en 1 zus Helena, daarnaast heb ik ook nog 1 kat Wifi, 2 kippen en 2 schapen.  Als ik niet op de Chiro zit, kan je me altijd vinden in Gent waar ik op kot zit en verpleegkunde studeer. In de zomer kan je me ook altijd spotten op het VP, waarvan sommige mij misschien al kennen.😉 Dit jaar is mijn 2e jaar als leidster en ik heb er nog steeds heel veel zin in!
Tot zondag!!

Halloooooo jullie leidster Fien hier!
Ik ben 18 jaar en dit is mijn eerste jaar leiding, spannend hé! Ik woon in het gezellige Melsele, maar in de week kan je me ook soms in Gent zien want daar ga ik voor dokter studeren. Ik heb 2 zussen Loes en Roos, die ook in de Chiro zitten. We hebben ook nog een schattig poesje Billie. Ik kijk er alvast super hard naar uit om er samen met jullie een mega leuk jaar van te maken!

Vele groetjes!
De Speelclubleiding