Speelclub

Hallo speelclub!

Joke, Fien, Johanna, Sien en Lisbeth zijn jullie leidsters voor dit jaar!

Hallo daar! Ik ben Sien en begin dit jaar aan mijn vierde jaar als leiding in de Chiro. Ik ben bijna 21 jaar en studeer productontwikkeling aan de Universiteit van Antwerpen. Thuis heb ik nog twee zussen, een geadopteerd broertje en een kat rondlopen. Buiten de Chiro volg ik ook nog zangles, en ga ik vaak smosjes eten met mijn vriendje, want smosjes zijn namelijk mijn lievelingseten! Ik heb ongelofelijk veel zin in een nieuw jaar vol dolle pret en zotte spelletjes!

 Hey! Ik ben Lisbeth en ben 21 jaar oud. Ik begin nu aan mijn vijfde jaar als leidster in de Chiro. Ik studeer beeldende vormgeving in Gent en mijn hobby’s zijn volleybal en natuurlijk Chiro! Je kan mij ook terugvinden bij de Pizza hut in Burcht waar ik lekker pizza’s maak. Thuis kan je mijn twee broers vinden en mijn hond loopt er ook ergens rond. Samen maken we er een gezellige boel van dit jaar!

Heyy, Johanna hier! Het kan zijn dat jullie mij nog niet kennen, want het is mijn eerste jaartje als leidster. Of je hebt mij al op het VP gezien. Ik ben  18 jaar oud en ga volgend jaar verpleegkunde studeren in Gent. Ik heb ook nog een broer en een zus en voor de rest bestaat mijn familie ook nog uit 2 kippen, 2 schapen en mijn kat Wifi, zo dit was al een kleine voorstelling en hopelijk tot zondag ☺️

Hallo! Mijn naam is Fien, ik ben 18 jaar oud. Dit jaar begin ik aan mijn eerste jaar leiding en ik heb er superveel zin in! Je kan me altijd vinden in het mooie Melsele samen met mijn zus Eline en mijn 2 katten Gaston en Cyriel. In de week studeer ik Sociaal werk aan de KdG hogeschool in Antwerpen. Naast de Chiro kan je me ook vinden op het VP, waarvan sommige mij misschien al kennen. Ik kijk er enorm hard naar uit om er samen met jullie een fantastisch leuk jaar van te maken!

Heyhoi ik ben Joke, ik ben 18 jaar en ga orthopedagogie studeren in Antwerpen. Ik heb ook nog een oudere zus Tine, die zit ook in onze Chiro. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met mijn vriendinnen. Dit is mijn eerste jaartje als leiding, ik heb er alvast super veel zin in!

Vele groetjes!

De Speelclubleiding