RVB

Wie zijn wij?

Wij zijn de Raad Van Bestuur, oftewel ‘den RVB‘, van Chiro Ieweko Melsele. Wij bestaan uit een vijftiental (jonge) oud-leidsters met nog steeds een grote portie CHIRO in ons hart!

 

Wat doen wij?

Wij organiseren een tal van evenementen, waaronder het kubbtoernooi, de wijn-/taartenverkoop en de brunch, en regelen daarnaast de verhuur van onze lokalen. Ook zorgen we dat de lokalen in orde zijn en ondersteunen we de leiding bij verschillende taken. Al deze activiteiten worden georganiseerd voor de afbetaling van ons lokaal, afdak en algemeen onderhoud. Wil je graag weten wie wat allemaal doet? Lees dan zeker verder!

Alvast een dikke merci aan iedereen die ons al gesteund heeft!

Voorzitter

Kato Floin en Anna Ryckaert zijn de voorzitters van de RVB. Zij zijn verantwoordelijk voor de algemene administratie en zorgt ervoor dat de maandelijkse vergaderingen vlot verlopen. Kort samengevat zijn ze de hoofdleidsters van de RVB.

Financieel verantwoordelijke

Sien Heirbaut is onze financieel verantwoordelijke. Ze zorgt ervoor dat alle betalingen in orde zijn en bewaart het overzicht van de stand van zaken.

Klusjesteam

Margo Braem, Kato Floin en Anna Ryckaert lossen alle probleempjes op die te maken hebben met de lokalen. Voor een kapotte lamp of een verstopte WC moet je dus bij hen zijn.

Verhuurteam

Eline De Belie en Elise Van Kerchove zijn verantwoordelijk voor de verhuur van de lokalen. Ze zorgen voor de administratie en de regeling via de site en mail. De sleutelbewaarders van dienst!

Infrastructuur en evenementen

Tine Wittemans en Loren Verreyen  zijn all-arounders voor de organisatie van de evenementen en alles wat te maken heeft met infrastructuur. Echte organisatie-beesten dus!

Social media and branding

Alles wat je ziet verschijnen op de site en facebook wordt gepland door Maxime Van Raemdonck, Lore Van Nederkassel, Lotte De Prekel en Sien Heirbaut. Zij staan in voor het ontwerp van posters, flyers en andere dingen en zorgen dat de site en pagina’s up-to-date zijn.

Gemeentebelangen

Alles wat met planning en aanvragen bij Gemeente Beveren heeft te maken is gebeurd door Lore Van Nederkassel. Zij hangt dus veel aan de telefoon en ziet dat alle gemeentelijke administratie in orde komt.

Ervaringsdeskundige

Caroline Verdoodt zit al een hele tijd in de RVB en heeft dus het meeste ervaring. Voor wijze raad en voor een goed plan van aanpak moet je bij haar zijn.

Klachtendienst

Lore Van Nederkassel is onze enige echte klachtendienst. Voor vragen of problemen zal zij je met open arme ontvangen. Maar ook als wij een probleem ondervinden met bepaalde zaken pakt ze de telefoon en helpt ons uit de nood.