Pinkels

Hallo pinkeltjes!

Dit jaar zijn Joke, Kaat W. , Joni, Loes en Ianthe jullie leidsters. Omdat jullie de kleinste zijn en de leiding waarschijnlijk nog niet (goed) kennen, vinden jullie hier een kleine voorstelling van alle leidsters. Maar doorheen het jaar gaan jullie de leiding zeker nog beter leren kennen.

Heyhoi ik ben Joke en ik ben 21 jaar. Dit jaar begin ik mijn vierde jaar als chiroleidster . Ik heb 1 zus en geen huisdieren (spijtig genoeg :(). Mijn hobby’s zijn volleybal en chiro natuurlijk. Mijn lievelingseten is pasta, dit zou ik elke dag kunnen eten!  In mijn vrije tijd ben ik vaak bij mijn vriendinnen en bij mijn boyfriend. Ik kijk super hard uit naar dit nieuwe Chirojaar met een super toffe groep! We maken er een knaller van!

 

Hallo pinkeltjes!!

Ik ben Kaat en ik ben 20 jaar oud. Dit is mijn derde jaar als leidster al! Ik studeer voor leerkracht lager onderwijs en ik zal voor mijn studie in het tweede semester eventjes weg zijn. Ik ga namelijk 3 maandjes les geven in een school in Zuid-Afrika. Maar vanaf mei ben ik er weer elke zondag bij, joepie! Ik heb een jongere broer en zus, 2 kippen, 3 cavia’s, een visje en sinds kort een nieuw poesje Millie. Ik vind het super leuk om te tekenen en te haken. Ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te leren kennen en er elke week weer een feestje van maken!

Tot zondag

 

Hey pinkeltjes!

Ik ben Joni en dit is mijn tweede jaar als leiding. Dit is ook al de 2de keer dat ik bij de pinkeltjes sta! Ik heb er super veel zin in. Ik ben 19 jaar en woon in Melsele. Ik heb een broer, Tibe, en 2 katten, Snow en Snoes. Ik speel gitaar en ik studeer biologie in Antwerpen. Jullie zullen mij door het jaar nog wel beter leren kennen. Laten we er samen een topjaar van maken!
Tot zondag!

 

Hey liefste pinkeltjes! Ik ben Loes jullie nieuwe leidster voor dit jaar. Ik ben 18 jaar en woon in Melsele samen met mijn ouders, 2 zussen Fien en Roos (die ook te vinden zijn in de Chiro) en mijn schattige poes Billie. Ik ga vanaf dit jaar communicatiewetenschappen studeren in Gent, waar ik op kot zit. Verder volleybal ik nog bij BMV op  recreatief niveau samen met veel andere leidsters en ga ik ook eens joggen af en toe. Nu kennen jullie mij al een beetje beter. Ik kijk er super hard naar uit!
Tot zondag, groetjes Loes

 

Heyhoi lieve pinkeltjes,

Ik ben Ianthe en dit is mijn eerste jaar als leiding, ik heb er super veel zin in! Ik ben 18 jaar en ik woon in Melsele. Ik heb een zus, Ilena, die ook in de Chiro zit. Ik ga dit jaar beginnen aan de opleiding geneeskunde in Gent, super spannend! In mijn vrije tijd speel ik piano of spreek ik graag af met mijn vriendinnen, en je kan me elke zondag op de Chiro vinden! Ik kijk er heel hard naar uit om er met jullie een super tof jaar van te maken!

Tot zondag!

Groetjes Ianthe ❤