Pinkels

Hoi liefste pinkeltjes!

Wij staan dit jaar met maar liefst 5 leidsters voor jullie klaar! Het wordt een topjaar samen met Kato, Sien, Marie, Emma en Saar!

Dag liefste stinkeltjes!
Ik ben Kato en ben super enthousiast om aan mijn 16e jaar in de Chiro te beginnen, zeker met jullie!  Dit is het vierde jaar dat ik leiding geef in de beste Chiro van het land en omdat wij de beste zijn, geven we er een ferme lap op! Ik verjaar 14 november en word dit jaar 21. Ik start nu mijn vierde jaar kinesitherapie op de universiteit in Gent en heb een broer Lars. In de week loop ik wel eens rond in de sporthal van Melsele waar ik volleybal speel en op zondag natuurlijk op de Chiro. Ik kijk er enorm naar uit samen met een toppers van een mede-leiding!!
Tot zondag!

Hoi liefste pinkels,
Ik ben Sien en dit is nu al mijn derde jaar als leiding. Het is al de tweede keer dat ik de pinkels als groep heb en ook deze keer heb ik er weer super veel zin in!
Als jullie al eens op het VP zijn geweest zijn jullie mij misschien daar al eens tegengekomen. Naast de Chiro studeer ik natuurlijk ook nog, dit doe ik in Gent waar ik politieke wetenschappen studeer. Ik heb een jongere broer en zus, Sooi en Noor. Binnenkort (op 4 oktober) word ik 20 jaar. Jullie zullen mij nog wel beter leren kennen doorheen het chirojaar.
Tot zondag!

Hey lieve pinkeltjes!
Ik ben Marie en ik dit is mijn eerste jaar leiding! Ik ben 18 jaar. Ik woon in Melsele samen met mijn ouders, mijn broer Arthur en mijn poesje Blackie. Dit jaar ga ik studeren voor Biomedische wetenschappen in Antwerpen. In mijn vrije tijd spreek ik natuurlijk graag af met mijn vriendinnen!
Ik heb superveel zin in dit chirojaar! Ik hoop er met jullie een onvergetelijk jaar van te maken!

Heyhoi Pinkels!
Ik ben Emma en ben dit jaar jullie leidster joepie!! Dit is mijn eerste jaar en ik kijk er super hard naar uit. Ik ben 17 jaar maar word in december 18. Je kan mij altijd vinden in Melsele met mijn zus Janne en mijn katje Mali. Door de week kan je mij ook vinden in Gent want daar ga ik communicatiewetenschappen studeren
Ik zie er heel hard naar uit om jullie beter te leren kennen!
Tot zondag 🙂

Heyy!
Ik ben Saar en ik word jullie leidster dit jaar. Het is mijn eerste jaar dat ik leiding ga geven en ik kijk er echt enorm naar uit. Ik ben 18 jaar en ik ga criminologie studeren aan de universiteit van Gent. Ik heb thuis 2 katten Sammy en Pluisje en ik heb geen broers of zussen. Buiten de Chiro heb ik ook nog een studentenjob in de kaaswinkel in Beveren. Zo, ik heb me kort even voorgesteld. Ik heb er alvast superrr veel zin in om er met jullie een super leuk jaar van te maken!!
Tot zondag Pinkeltjes

Vele groetjes
De pinkelleiding