Pinkels

Hoi liefste pinkeltjes!

Wij staan dit jaar met maar liefst 5 leidsters voor jullie klaar! Het wordt een topjaar!

Hallo Pinkeltjes! Ik ben Eline en dit is mijn vierde jaar als leiding. Ik ben 20 jaar oud, ik heb een zus Fien die jullie bij de aspiranten kunnen vinden en een kat Gaston. In de week ga ik naar school in Antwerpen waar ik verpleegkunde studeer. Op zondag komen jullie mij zeker en vast tegen bij de coolste, stoerste, leukste groep van de Chiro! Ik kijk heel hard uit naar een super leuk pinkeljaar!

Hallo, mijn naam is Nienke Vennekens. Ik ben 22 jaar oud en start vol enthousiasme aan mijn 5de jaar als leidster bij de pinkeltjes. Ik heb 1 oudere broer en heel veel vissen. In Antwerpen studeer ik revalidatiewetenschappen en kinesitherapie, maar vanaf februari zal je me even wat minder zien op de Chiro want dan ga ik voor 3 maanden op buitenlandse stage naar Ljubljana. Verder kan je mij ook vinden in den Djem, mijn favoriete jeugdhuis.

Hoi liefste Pinkeltjes! Ik ben Julie, een van jullie leidsters dit jaar. Dit is mijn eerste jaar als leiding en ik hoop dat het meteen een topper wordt! Ik ben 18 jaar en studeer Social Sciences aan de VUB in Brussel. Buiten school doe ik ook nog aan toneel, aan de academie in Beveren. Ook kan je me in de zomer in het VP zien, waar ik ook al leidster ben. Ik heb 3 katten thuis en 1 broer, Stan. Hopelijk maken we er dit jaar een superjaar van!!

Hallo allemaal, Ik ben Sien en dit is mijn eerste als leidster. Ik ben (bijna) 18 jaar en heb nog 1 broer en een kleine zus. Naast de Chiro heb ik nog enkele andere hobby’s zoals gitaar spelen en het VP. In het VP ben ik al enkele jaartjes leidster dus misschien ben je me daar al eens tegengekomen. Ik kijk er al naar uit om er samen met jullie een fantastisch chirojaar van te maken!

Heyhoii, Ik ben Hannah en ben 18 jaar oud. Dit jaar start ik aan mijn 1e jaar als leidster & heb er superveel zin in! Ik woon in Melsele en heb nog 2 broers, Mattis en Waldo. Ook start ik dit jaar aan de hogeschool, waar ik verpleegkunde ga studeren.  Mijn hobby’s zijn: dansen & misschien ken je mij ook wel van op het vp, waar ik ook leiding geef.  Hopelijk tot zondag op de chiro! 🙂

Vele groetjes!

De pinkelleiding