Pinkels

Hallo pinkeltjes!

Dit jaar zijn Fien, Flor, Joni, Lisa en Rune jullie leidsters. Omdat jullie de kleinste zijn en de leiding waarschijnlijk nog niet (goed) kennen, vinden jullie hier een kleine voorstelling van alle leidsters. Maar doorheen het jaar gaan jullie de leiding zeker nog beter leren kennen.

 

Hallo pinkelsss!

Ik ben Fien De Belie en ben 20 jaar oud. Dit is mijn 3e jaar als leiding en ik heb er superveel zin! Je kan me altijd vinden in het mooie Melsele samen met mijn zus Eline en 2 katten Gaston en Frikkie. Naast de Chiro probeer ik soms eens te sporten. Ik begin dit jaar opnieuw te volleyballen bij BMV samen met een paar vriendinnen en in de zomer koers ik bij WTC De Vonken! Natuurlijk moet er ook nog naar school gegaan worden. Ik begin dit jaar aan mijn 2e jaar Orthopedagogie aan de KdG Hogeschool in Antwerpen. Ik kijk er enorm hard naar uit om er samen met jullie en mijn geweldige medeleiding een fantastisch leuk, cool jaar van te maken! Tot zondag!

Groetjes Fien :))

 

Heyhoi,

Ik ben Flor en ben 19 jaar. Dit is mijn 2e jaar als chiro leidster! Joepieeee!! In mijn vrije tijd buiten de chiro ga ik Zumba dansen en zit ik ook in het Vp. Ik zit ook graag in den Djem en draai af en toe op feestjes als dj Floki. Ik begin dit jaar een nieuwe studie cross-media management op Kdg! Heeeeel spannend! Ik kijk er enorm naar uit om met de pinkeltjes en mijn toffe medeleidsters er een mega graaf jaar van te maken! Zin innnnn

Xxx Flor

 
Hey pinkeltjes!

Ik ben Joni en dit is mijn eerste jaar als leiding. Ik heb er super veel zin in! Ik ben 18 jaar en woon in Melsele. Ik heb een broer Tibe en 2 katten, Snow en Snoes. Ik basket bij Basics Melsele en ik speel ook gitaar. Dit jaar ga ik biologie studeren in Antwerpen. Laten we er samen een topjaar van maken!

Tot zondag!

 
Dag lieve pinkeltjes

Ik ben Lisa Oeverman, een van jullie leidsters dit jaar. Dit is mijn derde jaar als leidster in de Chiro, maar daarnaast ben ik ook al vier jaar leidster in het VP. Het is mijn tweede keer dat ik leiding sta over de pinkeltjes en daar kijk ik super hard naar uit! Ik woon in Melsele samen met mijn ouders, zus (Ellen) en hondje (Trixie). Ik ben 20 jaar oud en ik studeer bedrijfsmanagement in Antwerpen. Natuurlijk zijn er nog heel veel dingen die jullie nog niet weten over mij, maar daar zal doorheen het Chirojaar zeker verandering in komen. Ik kijk er super hard naar uit om ons elke zondag te amuseren op de Chiro! Hopelijk zie ik jullie daar!

Groetjes Lisa.

 

Hallo,

Ik ben Rune, ik ben 22 jaar oud en ik verjaar op 25 februari. Dit jaar sta ik over de pinkeltjes, mijn 5e jaar leiding! Buiten de Chiro hou ik mij bezig met mijn studies, industrieel ingenieur in de landbouw, dit studeer ik in Gent. Verder speel ik gitaar en wandel ik graag met mijn hond genaamd Stella en heb ik ook nog een kat Filou. Ik woon in Melsele met mijn ouders en zus, Baue.

Ik kijk alvast erg uit naar komend chirojaar!

Groetjesssss