Pinkels

Hoi liefste pinkeltjes!

Wij staan dit jaar met maar liefst 5 leidsters voor jullie klaar! Het wordt een topjaar samen met Hannah, Tine, Loren, Lisa en Charlotte!

Heyhoiii, ik ben Hannah en ben 19 jaar oud. Dit jaar start ik aan mijn 2e jaar als leiding & ik heb er weer superveel zin in! Ik woon in Melsele en heb nog 2 jongere broers, Waldo en Mattis. Mijn hobby is VP en ik ga ook graag eens lopen. In de week vinden jullie mij terug op de hogeschool waar ik verpleegkunde studeer. Zo, ik ben er alvast helemaal klaar voor om er samen met jullie een superleuk jaar van te maken!

Hey hey! Ik ben Charlotte en ik ben jullie leidster dit jaar. Het is mijn eerste jaar als leiding en ik heb er super veel zin in! Ik word bijna 18 jaar en ga volgend jaar aan de universiteit van Gent revalidatiewetenschappen en kinesitherapie studeren. In mijn vrije tijd doe ik kickboks. Ik kijk er naar uit om er echt een super tof jaar van te maken samen met jullie!!

DAG IEDEREEN! Leidster Tine hier, sommige van jullie zullen mij misschien wel al kennen maar hier toch een kleine voorstelling. Ik ben Tine Van Proeyen en ik heb 1 broer, Chiel, ik heb ook een heel schattig hondje Bassie die jullie wel eens zullen leren kennen waarschijnlijk. Ik speel heel graag volleybal met mijn vriendinnen en ga ook graag eens koersen met men koersfiets! In de week ben ik druk bezig met studeren voor Handelsingenieur aan de UAntwerpen. Verder is mijn lievelingseten frietjes met stoofvlees en mijn favoriet vieruurtje is een lekkere tas soep in de winter. In de zomer lust ik heel graag ijsjes… Je weet dus waaraan je je kan verwachten ;). Ik heb er heel veel zin in om samen met jullie te ravotten, spelen en ons te amuseren! Tot zondag Stinkeltjesssss

Hallo! Ik ben Loren en ik geef dit jaar mijn vijfde jaar leiding. Ik heb een oudere broer, Seppe, en een jongere zus, Milly, zij kan je ook op de Chiro vinden. Ik zit master Taal- en Letterkunde aan de universiteit van Antwerpen, buiten de Chiro ben ik dus vaak met een boek in de hand te vinden.  Ik weer ontzettend veel zin in een fantastisch chirojaar, hopelijk jij ook? Tot zondag!

Hallo, Ik ben Lisa. Dit is mijn eerste jaar als leidster na tien jaar lid geweest te zijn. Ik zal me eerst even kort voorstellen. Je kan me vinden in de zomer op het VP want daar ben ik ondertussen al twee jaar leidster. Ik ben ook kernlid in JH Djem en sinds dit jaar ben ik ook leidster in de Chiro. Ik ben nu 18 jaar en ik zit in mijn zesde jaar economie wiskunde op Sint-Maarten Bovenschool. Ik heb één zus, Ellen. Ik heb ook een speelkameraatje thuis namelijk mijn hondje Trixie. Samen met mijn ouders wonen wij in de Laurierstraat in Melsele. Zo, dat was het. Ik heb er alvast hééél veel zin om er samen met jullie een super jaar van te maken!

Tot zondag!!!