Info en prijzen

Info

De lokalen die wij verhuren hebben een capaciteit van 30 personen. Het gaat hierbij om twee lokalen: één boven, meestal gebruikt als slaapzaal, en één beneden, meestal gebruikt als refter. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van een volledig ingerichte keuken met kook- en eetgerei. Tot slot is er nog een sanitaire blok met 3 toiletten, een douche en een grote wasbak met spiegel. Het grasplein aan de lokalen is ongeveer 5000 m² groot. De lokalen zijn te huur voor weekends en voor zomerkampen voor kleine groepen. Neem voor meer informatie gerust contact op met de verantwoordelijke, die u kan bereiken via het contactformulier op onze website.

Reservatie en kosten

Je reservatie is pas definitief als je een waarborg van € 400,- gestort hebt op rekeningnummer BE50 7795 9946 8118 met vermelding van je groepsnaam en de huurperiode. De waarborg moet ten laatste 14 dagen voor de huurperiode gestort worden. Breng je betalingsbewijs mee aan het begin van de huurperiode !
Geen borg = geen toegang tot de lokalen.

Indien het weekend niet doorgaat zijn wij genoodzaakt om volgende regeling te treffen.
2 weken voor aankomst = € 75, 1 week voor aankomst = € 100. Dit wordt afgehouden van de waarborg.

Verblijf

Het hele jaar door rekenen wij 4 euro per persoon per nacht aan. Dit met een minimum van 100 euro per weekend.

Energie

Het verblijf – en de energiekosten staan los van elkaar. Als je bij ons verblijft, komen de onderstaande kosten er extra bij:

  • Water: naargelang gebruik €7,5/m³.
  • Gas: €2,40/m³
  • Elektriciteit: €0,75/kWh

Andere kosten

  • Vuilnis: €1/pp per dag
  • Verlies van sleutel: € 30
  • Niet proper achtergelaten: € 100
  • Afval niet gesorteerd (zie onder: reglement): € 30

Betaling

Bij vertrek wordt de totale huurprijs (verblijf+kosten) berekend. De waarborg verminderd met de totale huurprijs wordt zo spoedig mogelijk na vertrek, indien er geen afhoudingen zijn, teruggestort op de rekening waarvan de waarborg afkomstig is. Indien de kosten van aangerichte schade groter zijn dan de resterende terug te betalen waarborg, kan extra geld gevorderd worden van de huurder. Mochten er toch achteraf nog opmerkingen zijn, wordt er eerst contact genomen met jullie verantwoordelijke. Wil je van de afrekening een kopie breng dan een leeg afrekeningblad mee, dit ontvang je via mail.

Huurcontract

Hier vind je het huurcontract voor een weekend op onze lokalen.

Hier vind je het huurcontact voor een kamp op onze lokalen.