Tippers

Tipperssss

Dit jaar hebben jullie geen 3 maar wel liefst 4 leidsters. Dat is dus extra veel plezier met jullie leiding Marie, Kaat, Jana en Meredith :))

 

Heyhoi tippers

Ik ben Marie ik ben 19 jaar en ik geef mijn tweede jaar leiding dit jaar op de chiro! Je kan mijn altijd in Melsele terugvinden bij mijn familie, mama papa mijn broer Arthur en met mijn poes Blackie, en bij mijn vriendinnen! Mijn hobby’s zijn uiteraard de chiro en ook speel ik volleybal ( nog niet lang). Ik studeer biomedische wetenschappen in Antwerpen. Ik kijk echt uit naar dit nieuwe chirojaar!

Xxx Marie 🙂

 

Hey tippersssss

Ik ben Kaat en dit is mijn 2e jaar als leidster! Om me een beetje meer te leren kennen, stel ik me kort even voor. Ik studeer voor leerkracht lager onderwijs aan de hogeschool. Naast mijn studies spreek ik graag af met vriendinnen en teken ik ook veel. Samen met mijn broer en zus, kat, cavia’s, kip en vis woon ik in het prachtige Melsele. Ik kijk er enorm naar uit om er samen met jullie (en de toffe medeleiding) een fantastisch leuk jaar van te maken!

Tot zondag❤️

 

Hoi hoi,

Ik ben Jana en dit is mijn eerste jaar als leiding in de Chiro. Naast de Chiro zit ik ook nog in het VP en rij ik paard. Ik heb een broer en een zus die allebei al een pakje ouder zijn, mijn zus heeft zelfs al een baby! Daarnaast heb ik ook massaal veel huisdieren: een hond, kat, varken, kippen, konijnen en een cavia. Ik studeer industrieel productontwerp in Kortrijk en zot daar dus ook op kot. Da was het zo een beetje 😉

Tot op de werking!

 

Heyeheyy

Met Meredith hier, nu als mijn 4de jaar als leiding en nog steeds even veel goesting! Ik ben 21 jaar en studeer orthopedagogie in Antwerpen. verder heb ik nog een katje (mutske) en 2 broers. In het weekend ga ik graag eentje drinken of geniet ik wel eens van een feestje hier en daar! Ohja ik was bijna vergeten dat ik dit jaar ook niet enkel de chiro doe als hobby maar heb me ook aangesloten bij de nieuwe volleybal ploeg BMV. Zo vrienden ik heb er heel veel zin in! En we gaan er een goe jaar van maken!!

Ciaociaooo