Tippers

Hallo daar!

Dit jaar bestaat de tipperleiding uit maar liefst drie leidster om een er een zalig chirojaar van te maken! Onze namen zijn Lore, Sien en Lotte!

Hallo daar! Ik ben Sien en begin dit jaar aan mijn vierde jaar als leiding in de Chiro. Ik ben bijna 20 jaar en studeer productontwikkeling aan de Universiteit van Antwerpen. Thuis heb ik nog twee zussen, een geadopteerd broertje en een kat rondlopen. Buiten de Chiro volg ik ook nog zangles, en ga ik vaak smosjes eten met mijn vriendje, want smosjes zijn namelijk mijn lievelingseten! Ik heb ongelofelijk veel zin in een nieuw jaar vol dolle pret en zotte spelletjes!!

Mijn naam is Lore, ik ben 21 jaar en begin aan mijn 5de en jammer genoeg laatste jaar als chiroleidster. Ik studeer verpleegkunde aan Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen en naast Chiro, volleybal ik ook.  Maar het allerbelangrijkste is dat ik enorm veel zin heb in weeral een super leuk chirojaar!

Hoi! Ik ben Lotte en ben dit jaar 22 jaar geworden. Ik studeer in Gent op de universiteit voor Industrieel Ingenieur in de  Biowetenschappen Landbouwkunde. Daarnaast heb ik nog enkele hobby’s: ik speel gitaar en ga af en toe eens joggen. Dit jaar is een beetje anders omdat ik een half jaartje in het buitenland studeer. Je zal mij dan ook maar pas zien verschijnen in februari. Ik ben al 5 jaar leiding in de chiro en sta nu voor de tweede keer over de tippers, een echte top groep! Ik heb er gigantisch veel zin in, we maken er een knaller van!

Vele groetjes,

De Tipperleiding