Tippers

Hallo daar!

Dit jaar bestaat de tipperleiding uit maar liefst drie leidster om een er een zalig chirojaar van te maken! Onze namen zijn Rune, Anna en Aurélie!

 

Hey! Ik ben Anna en dit is mijn vijfde jaar als leidster! Wanneer ik niet op de chiro ben, amuseer ik me vooral met muziek en mijn vriendinnen. Daarnaast ga ik ook wandelen met mijn hond, Walter. En heb ik ook een kat Floki. Dit jaar doe ik mijn 3e jaar Maatschappelijk werk in Antwerpen Hopelijk weten jullie nu al een beetje meer over mij, de rest volgt nog wel!

Hallo iedereen! Ik ben Rune en dit is mijn 3e jaar als leidster. Ik ben 20 jaar en verjaar op 25 februari. Ik zit al vanaf de pinkeltjes in de chiro! Buiten de chiro studeer ik voor industrieel ingenieur in de biowetenschappen op de universiteit van Gent. Ik woon samen met mijn ouders, jongere zus, kat en hond in Melsele. Ik kijk heel hard uit naar dit chirojaar en we gaan ons zeker amuseren! Tot zondag!

Hey! Mijn naam is Aurélie en ben 21 jaar oud. Thuis heb ik nog een oudere zus, een oudere broer en een hond rondlopen. Ik studeer Journalistiek in Antwerpen en in mijn vrije tijd ga ik naar de chiro en speel ik piano. Ik kijk alvast uit naar een leuk tipperjaar!

Vele groetjes,

De Tipperleiding