Tippers

Tipperssss

Dit jaar hebben jullie terug 3 leidsters, maar dit betekent niet minder plezier. Charlotte, Laura en Kaat L. gaan er alles aan doen om er een mega leuk jaar van te maken!! 😊

Coucou!

Ik ben laura en ben julie leidster voor dit jaar, joepieee :)). Het wordt dus hoog tijd dat jullie mij een beetje leren kennen. Ik ben 18 jaar en dit is mijn tweede jaar als leiding. Ik woon in het mooie Melsele maar in de week kan je me ook vinden in Antwerpen, waar ik orthopedagogie studeer. In mijn vrije tijd kan je me vooral vinden op de Chiro natuurlijk, maar daarnaast speel ik ook mee in een toneel en spreek ik graag af met mijn vrienden.

We gaan er een knaller van een jaar van maken! Ik heb er heel veel zin in! Tot zondag!!

xox laura

 

Hey liefste tippers!!

Ik ben Kaat en dit is mijn eerste jaar als leidster! Ik ben 18 jaar en woon samen met mijn ouders, zus Floor, hond Lou en 2 katten. Dit jaar start ik ook aan de hogeschool, ik ga namelijk communicatie volgen op Ap in Antwerpen… super spannend dus! Verder ga ik graag iets drinken met mijn vriendinnen en ben ik sinds dit jaar hoofdleiding in het vp. Ik hoop jullie allemaal beter leren te kennen dit jaar. We gaan er samen top jaar van maken!

Groetjes Kaat

 

Hey liefste tippers,
Ik ben Charlotte en dit is mijn vierde jaar leiding. Ik studeer biomedische laboratoriumtechnologie in Gent, waar ik tijdens de week ook op kot zit. In mijn vrije tijd speel ik volleybal bij BMV, net zoals vele andere leidsters. In de winter ga ik graag op skivakantie, dat doe ik al heel mijn leven. Voor de rest spreek ik graag eens af met mijn vriendinnen om bijvoorbeeld iets te gaan drinken.
Ik heb heeeel veel zin in dit chirojaar, dus laten we er weer een top jaar van maken!!
Tot zondag!! xxx